Σκορδόψωμο

|
συστατικά:
γαλλική μπακέτα
1/2 ποτηρι βουτυρο
2 κουταλια ελαιόλαδο
ρίγανη φρεσκια
2 κουτάλια τριμμένο  τυρό παρμεζάνα
2 φουρνόσκορδα 


εκτέλεση:
βαζεται το φουρνο να βρασει στη γρίλια (broiler)
σε μπολακι ανακατευετε καλα το βουτυρο με το φουρνοσκορδο, λιγη ριγανη και λιγο απο το τυρί μεχρι να γινουν χυλός
κοβετε τη μπακετα στη μεση οριζόντια και τη βαζετε σε ενα σινι
βάζετε το ελαιόλαδο με ενα βουρτσι πανω στο ψωμι 
αλοιφετε το χυλό πανω στο ψωμι και πασπαλιζεται ριγανη και τυρι απο πανω
αφηστε να ψηθει για 5 λεπτα περιπου μεχρι να κοκκινησει

Δεν υπάρχουν σχόλια: